Enca i del në mbrojtje Arbenitës, ja çfarë thotë

Ditët e fundit temë aktuale ishte raporti i Feros dhe Arbenitës.

E mbi këtë raport, nuk la pa komentuar edhe këngëtarja Enca Haxhiu, shkruan “Kosovarja”.

Enca shkruan “ Më mirë me një dhunues apo me një të huaj”.

Kujtojmë që ditë më parë Enca konfirmoi lidhjen e saj, ku u komentua nacionaliteti i tij i huaj.

Po ju, si do të iu përgjigjeni Encës?