Fotografia e liderëve të Ballkanit në Samitin e Brdo-Brione

/

Presidenca e Maqedonisë së Veriut ka shpërndarë fotografi nga takimi i liderëve të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Samitit të Brdo-Brione.

Në fotografitë e publikuara hihen liderët e Sllovenisë, Kroacisë dhe Maqedonisë së Veriut që janë fotografuar me secilin president të shteteve tjera të Ballkanit përfshirë edhe presidenten e Kosovës, Vjosa Osmani.

Po ashtu, është bërë edhe një fotografi e të gjithë liderëve së bashku, në takimin e sotëm është diskutuar zhvillimi i Ballkanit Perëndimor dhe integrimi evropian i tij.