Getinjo i lënduar nga Vivi?! Po kërkon ndihmën e Alexa-s…

Getinjo duket po kalon një post-ndarje jo fort të këndshme nga partnerja e tij, Vivien Thano.

Ai u shpreh në një video se ka qenë 100% i dashuruar me të mirëpo ka disa probleme që nuk i lejojnë që të jenë bashkë.

Por, edhe pse tha se nuk është lënduar, nga kjo ndarje postimet e tij tregojnë të kundërtën.Së fundmi ai ka postuar një thënie, ku i kërkohet Alexës ( pajisjes elektronike) që të luajë me këdo që ka luajtur me të.

Një postim i thjeshtë, por që pas fsheh një mesazh jo dhe kaq të thjesht…