Gruaja e Medës befason me talentin për muzikë

Nuk është hera e parë që Lulja e Medës, shpreh talentin e saj për muzikën.

Këtë herë ajo u bë virale duke kënduar këngën e Medës, shkruan “Kosovarja”

Ajo që bie në sy është zëri i bukur dhe dëshira për të kënduar.

 

A do të dëshironit një bashkëpunim mes Lulës dhe Medës?