Grubi: Për ndërtimin e Korridorit 8 morëm mbështetje edhe nga Mickoski

Zëvendëskryeministri i Parë, Artan Grubi, në emisionin “Mrezha” në Infomax, pohon se Qeveria ka marrë mbështetje nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, për të nënshkruar marrëveshje me Bechtel-in dhe Enkën dhe për të ndërtuar Korridoret 8 dhe 10D.

Grubi thotë se në Komitetin që negocioi kontratën me Bechtel-in dhe Enkën, opozita e kishte vendin e saj, por ata nuk pranuan të merrnin pjesë.

Hristijan Mickoski i ka theksuar Grubit se Qeveria me votën në Kuvend për Ligjin special për Bechtel dhe Enka ka marrë mbështetje dhe nuk ka nevojë për pjesëmarrje të mëtejshme në proces.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=953580099323477