Grubi: Universiteti “Nëna Terezë” nga sot është pronar i objekteve në ish kazermën “Ilinden”

Në seancën e sotme qeveritare është miratuar vendimi që Universiteti “Nënë Tereza” të jetë pronar i objekteve në ish-kazermën e Shkupit.

Lajmin e ka bërë publik zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në faqen e tij zyrtare në Facebook.

Njoftimi i plotë:

Universiteti “Nëna Terezë” nga sot është pronar i objekteve në ish kazermën “Ilinden”!

Sot edhe zyrtarisht në seancë të Qeverisë ia kaluam Universitetit “Nënë Tereza” pronësinë e disa prej objekteve në ish kazermën “Ilinden”, ku së shpejti do të vendoset kampusi universitar.

Aktualisht në objektet në fjalë po zhvillohet punime për adaptimin dhe pajisjen e tyre për nevojat e kuadrit mësimor – shkencor dhe studentët, për çka Qeveria ka ndarë mjete përmes Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

https://www.facebook.com/100044385821029/posts/pfbid0VFR9PLVLHUEVBKytLmktKLBFa4X7UVdKgXawG3tjpunDbRoEYnwYk8FAzXtG4VAfl/?mibextid=Nif5oz