Hodhi disa pako me kokainë , arrestohet nga policia në Gostivar

Më 14.08.2023, në ora 10:30, në rrugën Major Çede Filipovski në Gostivar, zyrtarë policorë të Policisë së Gostivarit e kanë privuar nga liria personin B.M.(21) nga Gostivari. Më herët ai është parë nga efektivët e policisë duke hedhur disa pako me kokainë dhe duke ikur. Kokaina e gjetur dhe personi janë ndaluar në komisariat. Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një parashtresë përkatëse.TS