Hoxha dhe PDE me porosi për Kasamin nga Tetova

Pas Shkupit, partia e paralajmëruar Partia Demokratike Europiane e Arjanit Hoxhës, është shtrirë edhe në Tetovë.

Këtë informacion me mbështetësit e tij, e ka shpërndarë vet ish nënkryetari i Besës, Arjanit Hoxha.

Nëpërmes një postimi në “FAcebook”, Hoxha ka thënë se nisma për Partinë Demokratike Evropiane merr kuptimin e plotë kur bashkëmendimtarët nga Tetova

“Nisma për Partinë Demokratike Evropiane merr kuptimin e plotë kur bashkëmendimtarët nga Tetova bëhen pjesë e këtij rrugëtimi. Na priftë e mbara!”, shkroi Hoxha në Facebook.