I dashuri rrahu 27 vjeçaren nga Shkupi dhe ia mori çantën me para

Me datë 10.05.2023 në ora 18:47 në SPB Shkup, një grua 27 vjeçare nga Shkupi ka raportuar se është sulmuar fizikisht në lagjen Gorno Lisiçe nga i dashuri i saj S.N.. Përveç që e ka sulmuar fizikisht, ai i ka marë edhe çantën me para, dokumente dhe një celular, njofton Ministria e Brendshme.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.