Ia tregoi gishtin e mesit policit, maturanti nga Shkupi do të ftohet në stacion policor

Maturanti i cili ia tregoi gishtin e mesit punonjësit të policisë me të dyja duart, do të ftohet në stacion policorë, thonë nga MPB.

Prej atje njoftuan se e kanë konfirmuar identitetin e maturantit dhe ndaj tij do të dorëzojnë kallëzime përkatëse.