Jeta e luksit në Instagram, Graciano: Ose janë eskorta, ose reklamojnë produkte false

Jeta e luksit që bëhet nga vajzat shqiptare në Instagram është diskutuar në rubrikë rubrikën “Trotuar” në “E diell”.

Kjo temë ka shkaktuar shumë debate mes te ftuarve mirëpo një deklaratë e bërë nga balerini i njohur Graciano Tagani mori shumë vëmendje.

Ai u shpreh se vajzat ose blejnë produkte fallco dhe i reklamojnë si origjinale ose ato janë eskorta dhe me lekët që fitojnë arrijnë të sigurojnë produkte të shtrenjta dhe origjinale.

“Ato vajza që reklamojnë në Instagram ose bejme produket false me shumë pak lekë ose janë eskorta.”, tha Graciano.