Kallëzim penal për “dhunë fizike” ndaj një personi në Manastir

Policia e kriminalistikës në SPB Manastir në Prokuroria Themelore Publike e Manastirit ka paraqitur kallëzim penal kundër P.J.(37) nga Manastiri për shkak të ekzistimit të dyshimeve për vepër penale “dhunë” nga neni 386 i Kodit Penal.

Pas masave të marra, oficeri i policisë e kanë gjetur dhe e kanë ndalur të akuzuarin.

Ai është paraqitur para gjykatës për procedure paraprake, e cila ka caktuar masën e paraburgimit.