Kasami “harron” por profesori ia kujton kushtin për Ndryshimet Kushtetuese…

Profesori i Të Drejtës Kushtetuese Asllan Bilalli ka replikuar ndaj një statusi të Bilall Kasamit, i cili në kushtet për qeverisjen e re nuk ka përmendur Ndryshimet Kushtetuese, si garancë që vendi do të vijontë integrimin në Bashkimin Europian.

1180x200

Kasami dhe VLEN janë deklaruar se pranojnë qeverisje me VMRO-në pa kushte, teksa Fronti Europian ka deklaruar se nuk bëhen pjesë e asnjë qeverisje anti-BE dhe që nuk garanton ndryshimet kushtetuese.

VLEN pasi më 24 prill dështoi me fushatë dhe me vota duke u thirrur në emrin e Albin Kurtit, tashmë po kërkojnë lëshmoshë për qeverisje me VMRO-DPMNE, e cila gjatë gjithë fushatës ka përdorur retorikë ofenduese dhe anti-shqiptare. /indeks.mk