Këto janë efektet që ka ndryshimi i orës në shëndetin tuaj

Me ndryshimin e orës, dihet se ndryshon edhe shëndeti i njeriut, pasi çdo person ka orën e tij të brendshme, ndaj duhet një kohë e caktuar për të krijuar shprehi të reja.
Mjekët thonë që është një çrregullim që kalon për të paktën dhjetë ditë.

Megjithatë, ky ndryshim i kohës shkakton çrregullime të gjumit dhe përshtatjes, të tilla si ndjenja e lodhjes, dobësisë, përgjumjes ose mungesës së përqendrimit, ndër të tjera, shkraujnë mediat e huaja.