Këto pjesë të Shkupit do të kenë ndërprerje të rrymës elektrike

 Nga ora 08:30 deri ora 12 sot pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugëve “Llazar Tanev” dhe “Bitpazar” në komunën e Çairit.

Sipas njoftimit të EVN Maqedoni SHA, nga ora 09:00 deri ora 14:00, rrymë nuk do të kenë edhe shfrytëzuesit e rr. “7” në fshatin Lisiçe e Poshtme në komunën Aerodrom dhe shfrytëzuesit e rr. “Meçkin Kamen” në komunën Gjorçe Petrov.