Kreshnik Bekteshi me super lajm për qytetarët, lidhur me çështjen e energjisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi nëpërmes një statusi në rrjetet sociale ka dhënë një super lajm për të gjithê qytetarët, njofton indeks.mk

Ai ka shkruar se çdo familje do të kursejë 1032.2 denarë në muaj, për shkak të çmimit të energjisë elektrike.

“KURSIM prej 1032.2 den/muaj për çdo familje! Kursimi nga tarifa e lirë ditore për energji elektrike do të jetë 1032.2 den/muaj për konsum mesatar të energjisë elektrike në blokun 1 dhe 2.
#REALIZOJMË”, ka njoftuar Bekteshi.