Kryeministri shqiptar/ Ministri Dukaj: Kjo është padyshim koha e shqiptarëve, si faktorë të padiskutueshëm në Ballkanin Perëndimor

Ministri i Administratës në qeverinë e Malit të Zi, Marash Dukaj ka uruar Talat Xhaferin për pozitën e kryeministrit shqiptar në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut.

Kjo është padyshim koha e shqiptarëve, si faktorë të padiskutueshëm në Ballkanin Perëndimor dhe garant i rrugës Europiane të vendeve tona, ka shkruar mes tjerash Dukaj.

Postimi i plotë:

Dua t’i uroj suksese në detyrën historike, mikut tim, kryeministrit Talat Xhaferi 😊

Xhaferi është kryeministri i parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut dhe ky është një lajm që na bën krenarë 🤝🇦🇱🇲🇪🇲🇰

Kjo është padyshim koha e shqiptarëve, si faktorë të padiskutueshëm në Ballkanin Perëndimor dhe garant i rrugës Europiane të vendeve tona

https://www.instagram.com/p/C2nD3YkN6MC/?igsh=MWc4cmN1eG12YmIxNA%3D%3D