Kurti nxjerr hartën ku u rrëmbyen policët e Kosovës: Pse nuk reagon KFOR-i?

“Ajo që më habitë se pse nuk del KFOR-i me sqarim që ishte në vend te ngjarjes

Ky vend qartazi është në Republikës së Kosovës

Edhe automjeti edhe ushqimi që kanë ngrënë policët është thellë në territorin e Kosovës.

Bëhet fjalë për dy formacione të armatosura, njësia speciale antiterroriste e Serbisë dhe njësia speciale ushtarake me të cilat duhet të merret KFOR-i.

Janë gjetur gjurmë, pranga të plastikës, çizme të huaja që shkojnë në drejtim të Serbisë”-tha Albin Kurti në konferencë.