Kushtëzimet për votimin e ndryshimeve kushtetuese/ Ademi: Mos u mbani iso VMRO-së dhe Levicës, mos u shërbeni interesave ruse

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka komentuar deklaratën e lëshuar së fundmi nga BESA për kushtëzimin e votimit të ndryshimeve kushtetuese me largimin e 20 përqindësisht referues të gjuhës shqipe.

Ademi këto deklarata në këto momente vendimtare për vendin i quan si të panevojshme dhe si të tilla thotë ai nuk duhet të mbahet “Iso” VMRO-së dhe Levicës, mirëpo të punohet për të ardhmen europiane të vendit të orientuar drejt BE-së.

Ndër të tjera Ademi thotë së gjithmonë është koha që të diskutohet për gjuhën shqipe, çdo çështje mund të ngritet dhe diskutohet, por jo edhe të kërcënohet bllokimi i integrimit në shërbim të Rusisë, VMRO-së dhe Levicës.

https://fb.watch/lc0JzLAw-P/?mibextid=xac449