LSDM: Të rinjtë janë për BE dhe jo për izolimin të cilin e ofron Mickoski

Të rinjtë janë për BE-në, izolimi i ofruar nga Hristijan Mickoski dhe OBRM-PDUKM-në është i papranueshëm, thuhet në kumtesën e sotme të LSDM-së.

Nga LSDM thonë se bllokimi çon në valë të reja emigrimi të të rinjve, regresion ekonomik, pasiguri dhe dëshpërim.

“Të rinjtë në Maqedoni nuk kanë kohë për të humbur, nuk kanë edhe 11 vite për të humbur.

Me anëtarësimin në BE, të rinjtë marrin një numër të madh mundësish për arsimim më të mirë, akses në financa dhe fonde, mundësi për punë të paguara mirë, standarde më të mira jetese dhe shërbime më të mira.

Të rinjtë nuk do ta lejojnë veten të jenë viktima të politikanëve pa qëndrim, pa vizion, të cilët përveç karriges në pallatin e bardhë dhe dëshirës për pushtet me çdo çmim, nuk mendojnë asgjë të mirë për ta”, thonë nga LSDM. /Telegrafi/