Lumbardhi del në oborr vetëm dhe fillon të qajë

Lumbardhi është njëri nga banorët më të përfolur ditët e fundit, për shkak të pëlqimin të madh që ka tregur për njërën nga vajzat, Albën.

Banori gjithashtu është shprehur në mënyrë direkte, gjatë një bisede me Shqipen, duke thënë: “Jam duke e dashtë çikën.”

Sot, Lumbardhi është zgjuar herët dhe ka dalë jashtë në oborr, duke qëndruar krejtësisht vetëm.

Ai shihet duke qëndruar jashtë, i mbështjellë me plaf, e duke qarë për një kohë të gjatë.

Pastaj ai i kishte thënë Albës që kishte qarë pasi mori vesh që ajo dhe Azemi i kishin kapur duart. /Telegrafi/