Malsorja e TikTok-ut bëhet bukuroshe, grimohet nga artistja Sellma

Rrjeti sociale Tik Tok ka është një nga platformat më hit të momentit.

Impakti i Tik Tok është shumë i diskutueshëm, madhe shtete të ndryshme në botë mendojnë ta sanksionojnë.

Në botën shqiptare ka pafund personazhe aktiv, që përditë bëjnë video të ndryshme, përmes të cilave marrin vëmendje nga një audiencë e gjerë, shkruan “Kosovarja”.

Malsorja së fundi është mjaftë e ndjekur dhe e komentuar. Ajo, bashkë me Shontan, kanë krijuar një lidhje në distancë dhe marrëdhënia e tyre thith audiencë.

Malsorja, tash po bënë edhe reklama, madje grimerja Sellma e ka grimuar e fotografuar profesionalisht.