Mc Kresha vjen me diçka te re në karrierë

Rep-artisti i njohur Mc Kresha, ka filluar një etapë në karrierën e tij krejtësisht të re dhe ndryshe nga ajo se çka kemi parë. Para pak pak kohësh ka bërë të ditur se Kreshink Fazliu (Mc Kresha) ka nisur të udhëheqë klubin e FC Phoenix, si menaxher sportiv i klubit.

Kujtojmë se Mc Kresha është i suksesshëm në muzike, por se sa do ketë sukses në menaxhimin e këtij klubi sportiv, mbetët për të parë