Mexhiti: Personalisht do të filloj inspektimin e çdo rasti për të cilin ekziston dyshimi më i vogël i dëmtimit të pacientit

Në një takim me Drejtoreshën e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor Dr. Renata Mladenovska ministri i Shëndetsisë Fatmir Mexhiti me mesazh të qartë se do të fillojë inspektimin edhe personalisht në çdo rast ku do të shfaqen dyshime për dëmtimin e pacientëve.

Publikimi i tij në Facebook:

“Këtë mesazh dërgova në takimin e sotëm të punës me Drejtoreshën e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor Dr. Renata Mladenovska.

Mladenovska informoi se inspektimi i jashtëzakonshëm në SK Manastir ka përfunduar dhe rezultatet e detajuara priten të shpallen së shpejti edhe për opinionin publik, nga ana e ISHSSH-së.

Nuk do të lejojmë që të mbeten raste të pazgjidhura, duhet të ketë llogaridhënie kur është në pyetje shëndeti i qytetarëve.”- thekson Mexhiti