Ministri Mexhiti dhe Ane Johansen, shefe e Zyrës së OBSH për vizitë në Shtëpinë e shëndetit në Kumanovë

Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti, do ta vizitojnë sot Shtëpinë e shëndetit në Kumanovë, me qëllim për të shqyrtuar reformat në KSHP.

Së bashku me ministrin Mexhiti, siç njoftojnënga Ministria e Shëndetësisë, për vizitë në Shtëpinë e shëndetit do të jetë edhe përfaqësuesja speciale e OBSH-së për Maqedoninë e Veriut dhe shefe e Zyrës së OBSH-së, Ane Johansen.