Ministri Spasovski për vizitë pune në Podgoricë

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot do të jetë për vizitë pune në Podgoricë të Malit të Zi.

Siç bën të ditur MPB, Spasovski do të ketë takim bilateral me ministrin e Punëve të Brendshme të Malit të Zi Filip Axhiq, si dhe me ministrin pa resor Zoran Miljaniq.