Ministrja franceze qorton Gjokoviqin për mbishkrimin “Kosova është zemra e Serbisë”

Ministrja e Sportit e Francës, Amelie Oudea-Castera, e ka kritikuar tenistin Novak Gjokoviq për mesazhin që e lëshoi në fitoren e tij të parë në Roland Garros.

“Tejet politik dhe i papërshtatshëm” e ka cilësuar ajo mbishkrimin e Gjokoviq, “Kosova është zemra e Serbisë”.

“Nuk duhet të përsëritet edhe një herë”, ka thënë Oudea-Castera.

Gjokovia me t’u kryer meçi është ndaluar për të shkuar në syrin e njërës prej kamerave qëndrimin e tij.