Ministrja Trençevska për vizitë në Dellçevë

 Ministrja e Punës dhe Politkës Sociale, Jovanka Trençevska sot do të jetë për vizitë në Dellçevë

Siç njoftuan nga MPPS, është parashikuar vendosje e luleve të freskëta para përmendores së luftëtarëve të rënë me rastin e çlirimit të Dellçevës, si dhe nënshkrimi i marrëveshjes për ndërtimin e kopshtit të fëmijëve në hapësirat e komunës.