Moti sot me diell dhe shumë i ngrohtë, temperaturat deri 39 gradë Celsiusë

Moti sot me diell dhe shumë i ngrohtë.

Do të fryj dhe erë mesatare nga drejtimi jugor, ndërkohë përgjatë Vardarit herë pas here do të jetë e përforcuar.

Temperatura minimale do të jetë në interval prej 14 deri ën 22, ndërsa ajo maksimale do të arrij nga 34 deri në 40 gradë. UV=9
Në Shkup dhe rrethinë mot do të jetë i ngjashëm, me diell dhe shumë i ngrohtë, do të fryjë dhe erë mesatare nga drejtimi juglindor.

Temperatura minimale do të ulet në 20, ndërsa ajo maksimale do të arrij në 39 gradë Celsiusë.