Nën udhëheqjen e Arbër Ademit filloi seanca e Komisionit për Çështje Europiane për ligjet e Korridorit 8 dhe 10D

Seanca e Komisionit për Çështje Evropiane, me të cilën udhëheq Arbër Ademi nga Bashkimi Demokratik për Integrim, ka filluar seancën në të cilën diskutohet për miratimin e ligjeve për lehtësim dhe përshpejtim të ndërtimit të korridoreve 8 dhe 10D.

Edhe në këtë seancë, opozitarja, VMRO-DPME vazhdon me akuza dhe fjalime me pretekste të ndryshme, vetëm e vetëm për të zgjatur debatin, me qëllim të pengimit ndërtimin e projekteve strategjike e të rëndësishme për vendin që nga pavarësimi e këndej.