Nesër është data historike! Vendoset gurthemeli i projektit Korridori 8

Dita e nesërme, data 4 prill do të jetë historike për shqiptarët e Maqedonisë dhe jo vetëm. Pasi nga nesër do të filloj të realizohet ëndrra e kahmotshme për bashkimin e Maqedonisë,Kosovës dhe Shqiprisë, përmes një projekti madhështor siç është Korridori 8.

Nesër do të hidhet gurëthemeli i rrugës kombëtare, rrugës ekonomike, rrugës së ëndrrave të shqiptarëve, projekt ky që do të realizohet nga konzorciumi amerikano-turk, Bechtel -Enka.

Ky projekt cilësohet si projekti më i madh që nga historia e pavarësisë së Maqedonisë dhe kap vlerën mbi 1.3 miliardë euro.

Tashmë nëpër rrjete sociale ka filluar dhe shpërndarja e një posteri promovues për ketë ngjarje madhështore.

Korridori 8 po jetësohet!