Nipi 10 vjeçar i Enver Idrizit ëndërron të arrijë majat në karate (VIDEO)

/

Në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni nipi i Enver Idrizit, tha se ai e ka pasur në gjak karatenë dhe po përpiqet ti ngjaj xhaxhait i cili ka arritur suksese të mëdha në karrierë.

”E kisha në gjak karatenë, kam marrë 15 medalje dhe 1 kupë në Bosnje, ndërkohë në Ohër kam marrë medalje në ditëlindjen time kur i mbusha 10 vite ndaj dy Bullgarëve një maqedoni i kam mposhtur” – tha i nipi i Enver Idrizit. /KlanMacedonia/