Nuk do ta besoni sa është rritur Tara, vajza e Bleros dhe Teutës

Tara gjithmonë kujtohet si vajza e vogël simpatike e Bleros dhe Teutës.

Ajo sot është rritur dhe ka ndryshuar shumë.

Në disa video në Tik Tok, ajo shfaqet shumë ndryshe, nga gjestet veprimet që bën duket se brenda saj është një shpirt artistik, që i jep plot jetë.

E si të jetë ndryshe, një yll i ri, nga dy prindër artistë, shkruan “Kosovarja”