Osmani: Secili politikan nën uniformën e politikanit duhet ta ketë edhe një uniformë të profesionistit (VIDEO)

Në episodin e tretë të podkastit INFORMALE, ministri i Jashtëm, njëherazi edhe kandidat për president të shtetit nga BDI, Bujar Osmani me mysafirin e tij, aktorin, Xhevdet Jashari ka folur edhe për rëndësinë e politikanit dhe impaktin që duhet të reflektojë i njëjti.

“Unë e kam një thënie, them: Secili politikan nën uniformën e politikanit duhet ta ketë edhe një uniformë të profesionistit. Psh, edhe uniforma e aktorit është uniformë. Pastaj, mbi atë, mund të merret me politikë. Por, njëherë duhet të ndërtohet profesionalisht. Ta sheh se si ndërtohesh në profesion, si funksionon jeta, si funksionojnë institucionet e pastaj të merresh me interesin e përgjithshëm”, tha ministri Osmani.

VIDEO e plotë: