“Pata fatin hyjnor t’a njoh…”/ Big Basta më romantik se kurrë, fjalët e ëmbla që i dedikoi Vesa Lumës në përvjetorin e tyre

Dita e sotme është një ditë shumë e bukur për Vesa Lumën dhe Big Bastën, pasi festojnë 8-vjetorin e martesës së tyre. Edhe pas kaq vitesh, Big-u si ditën e parë i ka kushtuar fjalët më të bukura partneres së tij në një postim në “Instagram”.