Përgjigja epike e Jonidës drejtuar Besnikut kur pyetet për fëmijë të tretë

Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi ka pak muaj që janë bërë prindër për herë të dytë.

E fansat menjëherë kanë nisur të pyesin për fëmijën e radhës.

Por duket se nuk do të ketë një tjetër, të paktën jo tani për tani pasi Jonida nuk është gati edhe pse Besniku po.

Prezantuesja e njohur ka postuar foton e një çifti ku burri thotë: “Le të bëjmë një tjetër” ndërsa gruaja ia kthen: “Mos më prek!”