Pjesë të Sarajit dhe Butelit pa energji elektrike

Për shkak të intervenime teknike në rrjetin shpërndarës pa energji elektrike do të mbeten një pjesë ne shfrytëzuesve të komunave Saraj dhe Butel, njoftojnë nga QRMK – Shkup.

Në periudhën nga ora 10:30 deri në 14:30 pa furnizim me energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e një pjese të rrugës mes “Ti Amo” dhe rr. 1721 në fshatin Gllumovë në Komunën e Sarajit.