Pritje madhështore/ Grubi: Në Çair po ndjehet fryma e çlirimit nga uzurpimet dhe keqpërdorimet…

Zëvendëskryeministri, Artan Grubi ka shpërndarë disa fotografi në faqen e tij zyrtare në Facebook, nga vizitat në të gjitha këshillat vendor të degës së Çairit, me ç’rast Fronti Europian është pritur nga një numër i madh i qytetarëve.

300x250

Grubi shkruan se tashmë në Çair po ndjehet fryma e çlirimit nga uzurpimet dhe përfituesit përmes keqpërdorimeve.

Statusi i plotë:

Brenda dy ditësh i takuam të gjithë këshillat vendor të degës sonë të Çairit.

Fryma e çlirimit të Çairit po ndjehet në çdo rrugicë të uzurpuar nga përfituesit e keqpërdorimeve që na rrëmbyen jetën.

Fytyra të qeshura dhe optimiste për lirinë që po vie më në fund në Çair, ju faleminderit shumë për besimin dhe mbështetjen.

https://www.facebook.com/photo?fbid=974101557412696&set=pcb.974101774079341