Pse u kris miqësia Majk dhe Ghetto Geasy?

Për një periudhë të gjatë kohe Majk dhe Ghetto Geasy kanë qenë të pandarë nga njëri – tjetri madje pjesë e një labeli si “Babastars”.

Nuk kalonte vera pa një këngë të përbashkët mes artistëve, por si duket kjo traditë mes tyre mund të prishet këtë vit.

Burime të Prive bëjnë të ditur se prej disa kohësh përflitet për një ftohje mes artistëve dhe se marrëdhënia e tyre nuk është më si më parë.

Por nga artistët nuk kemi ende asnjë reagim madje të dy kanë vijuar me projektet e tyre respektive si dhe bashkëpunimet me të tjerë reperë.