Publikohet fotografia! Kaq ndryshe dukej Naser Rafuna si student

Aktori dhe producenti i serialit të njohur “Çka ka shpija”, Naser Rafuna, është aktor i shkolluar.

Rafuna, e ka shfaqur talentin si aktor edhe para se të regjistrohej në akademi, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund ta shihni, aktori ka qenë mjaftë simpatik dhe me stil, siç vazhdon të jetë edhe më tej.

Naser Rafuna, në këtë muaj është duke agjëruar Ramazan, siç bënë çdo vit.