Qytetarët kanë nevojë për autostrada dhe jo bllokada, tha Kovaçevski

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka deklaruar sot se propozim ligjet që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10D u propozuan me flamur evropian për shkak të bllokadës së partisë “Levica” e cila sipas tij ka dhe mbështetjen e VMRO-DPMNE-së.
“Ylli evropian për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10D mes tjerash për shkak të bllokadës së partisë “E Majta” dhe të mbështetur nga VMRO-DPMNE-ja me qëllim që të mos ndërtohen korridori 8 dhe 10D. Qytetarëve nuk u nevojitet bllokadë u nevojiten autostrada, korridore dhe reforma”, tha Kovaçevski