Qytetarët “masakrojnë” opozitën shqiptare me komente negative: Të shitur tek VMRO dhe Levica, tradhëtarë!

Qytetarë të shumtë kanë shpërthyer me revoltë dhe komente negative ndaj Opozitës Shqiptare, pasi këta të fundit pranuan të qeverisin me VMRO-DPMNE pa kushte, duke e ditur se po e njejta parti ka fjalor nacionalist dhe diskriminues ndaj shqiptarëve.

Në në prononcim të fundit të Izet Mexhitit nga VLEN në Facebook, komentues të shumtë kanë shkruar “Ju jeni tradhëtarë, të shitur, VLEN lyp vota për VMRO-në, a ende keni fytyrë me dal me fol paterica të VMRO-së…” etj.

1180x200

Disa nga komentet:

300x250