Rast i tmerrshëm në Kumanovë, arrestohen dy persona

Të premten në ora 23.40, policia e Kumanovës ka arrestuar 62-vjeçarin M.S. dhe 55-vjeçarja G.P., të dy nga Kumanova, duke vepruar në bazë të denoncimit paraprak, sipas të cilit rreth orës 23:10 në një shtëpi në Kumanovë, ku po qëndronin, kanë sulmuar fizikisht një vajzë të moshës së mitur dhe e kanë prekur në trup, njoftoi MPB.

Për rastin është njoftuar Prokurori Publik, i cili pas dokumentimit të plotë të tij, ndaj personave do të dorëzohen parashtresat përkatëse