Retro/ Kandidatja e Vetvendosjes, Nafie Selmani krah kriminelit të dënuar nga Haga, Tarçullovski

Nafie Selmani është kandidatja e opozitës shqiptare në zonën gjashtë e rënditur me numër gjashtë.

300x250

E njëjta përmes “Facebook”, ka reaguar duke thënë se për të përfaqësuar idealin e VV-së, do të pranonte edhe e 600-nta në listë.

Por, ajo që bie në sy nëse kthehemi pak në retro spektivë, e shohim që Selmani ka qenë e afërt edhe me Johan Tarҫullovskin, një “kriminel” lufte që akuzohet në mënyrë direkte nga Haga.

Redakcia jonë ka siguruar edhe një fotografi, ku shifet Selmani si “krah” i djathtë dhe e afërt me Johan Tarҫullovski.