Rriten lehtë monedhat e huaja/ Lëviz euro dhe paundi britanik

Sot, më 2 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.8 lekë dhe shitet me 96.6 lekë. Euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.6 lekë. Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 110.7 lekë, ndërsa në shitje me 111.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71 lekë dhe në shitje me 72 lekë. Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: