Seancë e Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Në Kuvend sot do të mbajë mbledhje Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive.

Anëtarët e trupit kuvendor do të debatojnë rreth Propozim ligjit për ndryshim dhe plotësim të Kodit penal dhe rreth Propozim ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për çmimet shtetërore, të dyja në lexim të parë.