Sela: Qëllimi i Taravarit ka qenë përçarja e partisë

Qëllimi i veprimeve politike politike të kreut të ASH-së, sipas Ziadin Selës, kanë qenë përçarja e partisë. Sipas Selës, Taravari ka urdhëruar kryetarët e degëve që të deklarohen në bazë të disponimit të nëndegëve, nëse janë për koalicion me BDI-në apo me opozitën.

Veç 4 degë, siç thotë Sela, kanë qenë pro koalcionit me opozitën, ndërsa të gjitha degët tjera kanë pasur mendim që ASH-sa të dalë e vetme në zgjedhje.

“Qëllimi ka qenë që të mabhet evidencë se cilët kanë qenë ato degë, të cilat do t’i bashkangjtieshin qëllimit për ta përçarë ASH-në. Fatkeqësisht në e kam hetuar dhe nuhatja ma ka thënë q ai këtë lojë është duke e bërë nga gjatë kohë”, thotë mes tjerash Ziadin Sela.