Shkup, nesër një pjesë e Nerezit pa ujë

Për shkak të një defekti në rrugën “Vanço Mickov 22” në lagjen Nerez të Shkupit nesër do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për përdoruesit e një pjese të kësaj rruge.

Siç informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 08:30 deri në përfundimin e riparimit të defektit.