Stojanovska: Përfaqësuesit e Gjermanisë, Francës dhe Polonisë na thanë se ky është treni i fundit për BE

Deputetja e OBRM-PDUKM-së, Dafina Stojanoska ka zbuluar sot se çfarë është diskutuar në takimin e djeshëm të ministrave për Evropë të Francës, Gjermanisë dhe Polonisë me kryesinë e OBRM-PDUKM-së.
Deputetja e OBRM-PDUKM-së, Dafina Stojanoska ka zbuluar sot se çfarë është diskutuar në takimin e djeshëm të ministrave për Evropë të Francës, Gjermanisë dhe Polonisë me kryesinë e OBRM-PDUKM-së.

Ne thjesht kthehemi në të njëjtën pik. As një milimetër nuk ka devijuar nga qëndrimi i mëparshëm”, tha Stojanoska.

Deputetja shton se OBRM-PDUKM nuk do të votojë për ndryshimet kushtetuese dhe përfshirjen e bullgarëve në Kushtetutë./Telegrafi/