Sulmohet nga dy femra në Çegran

Mbrëmë (10.08.2023) në ora 21.20 në Stacionin Policor-Gostivar, M.D. ka raportuar se rreth orës 18:00 në Çegran të Gostivarit, në shtëpinë në pronësi të A. “N”, ku ishte për vizitë, pas një debati të shkurtër verbal ka qenë e sulmuar fizikisht nga dy femra. Rasti është duke u zbardhur dhe ndaj të përfshirëve do të vijojë procedimi përkatës.Ts